РЕЗЕРВИРАЙТЕ
24
Jun, 2024
25
Jun, 2024
1
Възрастни
0
Деца

Услуги

Ценим нашите гости и тяхното време. Стремим се да осигурим удобство и комфорт по всяко време на денонощието.

Ресторант

Неповторимия български фолклор, богат на митове, легенди и уникални песни; да опитате традиционните родопски ястия – чеверме, пататник, клин, качамак, катми; да се насладите на ароматните български вина, ракия и маркови напитки.

Тук ще се докоснете до неповторимия Родопски фолклор, богат на митове, легенди и уникални народни песни.

Релакс зона

Зоната за почивка е разположена в непосредствена близост. Релакс зоната е място за идеална почивка между различните процедури. По време на престоя си в зоната за уединение можете да използвате услугите на бар, който предлага различни питиета – топли и студени. Не пропускайте възможността да опитате нашият мурсалски чай!

Сватби

Живота на всеки човек има събития, които не трябва да се отминават с лекота, има мигове, които никога не се забравят! Ние хората имаме потребност да пируваме, да се забавляваме! Честването на празниците не е само традиция, то е вътрешна потребност, но до емоционално насищане и удовлетвореност се стига само когато споменът е положителен и запомнящ се.

Тиймбилдинг

Тиймбилдингът е процес, който позволява развитието на колективни ценности в една организация, институция или фирма. Ценностите могат да бъдат както единство, взаимна зависимост, така и участие. Те се постигат чрез дейностите тип игри, често от колективен характер, благодарение на които участниците култивират способността си да работят в екип. Тиймбилдинг е важен фактор за всяка среда, чиято цел е да извади на най-доброто от екипа, за да се осигури развитие, положителна комуникация, ръководни умения и способността за сътрудничество.